Keitä me olemme

Yhteistyö Essention kanssa tarkoittaa, että saat käyttöösi seitsemän valmentajan monipuolisen kokemuksen ja taidot. Suunnittelemme valmennukset yhdessä ja hyödynnämme monipuolisen kokemus- ja koulutustaustamme jokaiseen toimeksiantoon. Kun yksi meistä valmentaa, olemme kaikki hänen taustallaan ja tukenaan. 

Essentiolaiset

Heini Hult-Miekkavaara, VTM (Sosiaalipsykologi), Ratkaisukeskeinen valmentaja

Ratkaisukeskeisen valmennuksen ytimessä ovat omat vahvuudet ja tavoitteet. Oman ammatillisen profiilin ja urahaaveiden kiteyttäminen on voimauttavaa ja innostavaa!

Työn tekemiset uudet muodot, sekä osaamisen kehittäminen ja hallinta komplekseissa, verkottuneissa yhteisöissä ja organisaatioissa ovat trendejä, jotka muovaavat ajatteluamme uusiin muotoihin.

Valmennustyössä ja harrastamisessa olen viimeisten 14 vuoden aikana perehtynyt erityisesti sosiaaliseen mediaan ja sen suomiin mahdollisuuksiin.

Heini on aktiivinen sosiaalisessa mediassa:

Katri Hyvärinen, Tradenomi, NLP Master Practitioner

Olen toiminut uravalmentajana ja kouluttajana lähes 10 vuoden ajan. Tavoitteeni on kehittää itseäni ihmisenä ja ammattilaisena , jotta voin auttaa asiakkaitani mahdollisimman hyvin. Intohimojani ovat NLP, sosiaalinen media ja maailman pelastaminen. 

Heidi Hännikäinen, MMM, Sertifioitu ratkaisukeskeinen coach

Valmentajana tavoitteenani on mahdollistaa asioita innostamalla asiakkaita huomaamaan omat kykynsä sekä mahdollisuutensa. Valmennettavani ovat kiittäneet minua kehittävästä ja kannustavasta otteestani sekä rennon ja luottavaisen ilmapiirin luomisesta.  Valmennuksessani ratkaisukeskeisen dialogin apuna käytän toiminnallisia menetelmiä.

Olen sertifioitu ratkaisukeskeinen coach  (ASFIO, Association for Solution Focus in Organisations). Omaan yli 15 vuoden kokemuksen valmentajana, kouluttajana ja fasilitaattorina.

 Päivätyökseni olen työskennellyt ruokaketjun akateemisten osaajien ura-asioiden parissa yli 15 vuoden ajan. Kehittääkseni osaamistani teen sivutoimisesti valmennuksia sekä koulutusta Essention kautta.

Heidistä sanottua:

”Hänen tapansa kääntää asiat ja kysymykset toisin päin auttoi minua pohtimaan asioita ja tilannetta eri tavalla.”

Tutustu Heidiin tarkemmin

linkedin-logo-sivulle

Anu K.

Olen insinööri, joka auttaa muita insinöörejä löytämään urapolkunsa. Vapaa-ajallani olen äiti, nörtti ja maailmanparantaja.

Uskon, että ihminen on onnellisimmillaan kun saa tehdä työtä, jolla on merkitystä. Hyvä työelämä on enemmän kuin osiensa summa. Jokainen meistä voi tehdä tietoisen valinnan sen eteen otamme asekeleen kohti parempaa työelämää.

Satu Myller, KTM, NLP Coach, ratkaisukeskeinen valmentaja

Taustani on monipuolisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä. Uravalmentajana olen toiminut yli 11 vuotta. Minua kiinnostaa ihmisen suhde omaan työhönsä sekä tekemisen, kokemisen kautta oppiminen reflektion avulla.

Tiina Myöhänen-Astikainen, KTM, Ratkaisukeskeinen työyhteisösovittelija

Ihminen, ilmaisu, tulkinnat ja tunteet. Intohimoni, vahvuuteni ja osaamiseni ovat vuorovaikutuksessa, tai tarkemmin ottaen sen vaikeudessa. HR työssäni Nokiassa ja Suomen Ekonomeissa olen päässyt monesti keskelle hankalaa vuorovaikutustilannetta, erimielisyyttä tai jopa konfliktia. Tämän ei kuitenkaan tarvitse olla näin.

Kun osaamme esittää asiamme ja antaa palautetta aidossa ja avoimessa vuorovaikutuksessa, toista ihmistä kuunnellen ja arvostaen, säilyvät yksilön hyvinvointi, tiimihenki ja työpaikan tunneilmasto hyvänä.

Minulla on yli 16 vuoden kokemus HR työstä sekä haastavien henkilö- ja vuorovaikutustilanteiden hoitamisesta. Tuorein osaamiseni, ratkaisukeskeinen työyhteisösovittelu, tiivistää tämän osaamisen uudelle tasolle. Teen työyhteisösovittelua, valmennan työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja ryhmille ja sparraan esimiehiä hankalissa johtamisen tilanteissa. Siivotaan yhdessä möykyt pois maton alta.

Tiinasta sanottua:

Tiinan ydintä ja ehdottomasti parasta osaamista valmentajana on motivoiva ja monipuolinen lähestymistapa. Tiimini on hyötynyt erityisesti Tiinan innovatiivisuudesta, kyvystä katsoa kokonaisuuksia ja tehdä toteuttamiskelpoisia suunnitelmia. Henkilönä Tiina on innostava, motivoiva, ahkera ja hänellä on ihmislähtöinen lähestymistapa.

Voit lukea lisää Tiinasta:

Arja Parpala, KTM, Certified Business Coach, ACC 

Tavoitteeni on avartaa asiakkaan ajattelua, haastaa totuttuja malleja, rohkaista etsimään omannäköisiä ratkaisuja ja löytämään itselle luontevia toimintatapoja.

Asiakkailtani saan palautetta innostavuudesta ja energisyydestä. Olen aina kiinnostunut ottamaan käyttöön ja kehittämään uusia menetelmiä ja työvälineitä sekä henkilökohtaiseen valmennustyöhön että työpajoihin. Verkkopedagogiikka ja sosiaalisen median mahdollisuudet ovat intohimojani.

Minulla on 20 vuoden kokemus valmentajana, kouluttajana ja fasilitaattorina. Olen Certified Business Coach ja ICF:n sertifioima ammatticoach (ACC). Minulla on myös vankka viestinnän, markkinoinnin ja myyntityön tausta sekä opettajan pätevyys. 

Arjasta sanottua:

”Arja on todella hyvä coach ja kouluttaja, joka sai ilmapiiristä kannustavan ja välittömän, mutta silti pysyttiin tiukasti asiassa.”

Lisää Arjan taustaa ja ajattelua:

linkedin-logo-sivulle

twitter-logo